... aquesta recepta és senzilla.
- Fes la teva massa base com més t'agradi .
- jo faig.
- 350 gr. de agua
- 2 cucharaditas de sal y ½ cucharadita de azúcar
- 40 gr. de levadura prensada fresca
- 600 gr. de harina aprox. (si es de fuerza mejor)
Per una massa de 750gr hauràs d'utilitzar 150gr de sobrassada per untar (en crema).Un cop feta la massa, amb les seves pujades pertinents... pots agafar-ne 2/3 i resevar-la. El terç restant, l'hauràs de barrejar amb la sobrassada una mica calenta, així serà mes fàcil. Veuràs que queda un punt oliós, pots afegir-hi una mica més de farina per mirar de trobar la textura adecuada.En aquest moment seria bo deixar les masses en repòs perquè facin una altra pujada.Ara és el moment de les manualitats... Has de fer cinc tires de la massa blanca i quatre tires de la massa vermella, i disposar-les consecutivament en un motllo tipus "plumpcake".La cocció al forn es fa de manera habitual, com tingueu acostumat. En el cas que veieu, 30 minuts a uns 130º i només gratinant els últims 5 minuts.
Bon Profit !!!!
Que pan mas espectacular te ha salido.
ResponderEliminarUna mezcla muy bonita.
El año pasado compre uno y no me gusto mucho, pero en cuanto a aspecto el tuyo es de 10 al lado de aquel.
Besos