GALTES

GALTES DE VEDELLA AMB PURE DE PATATA


Ingredients:
- 2 galtes de vedella - 2 porros - 2 cabeces d'all - 1/4 de l de vi negre - 1 patata - oli d'oliva verge - sal i pebre
Per començar, daureu les galtes de vedella en una cassola amb oli.Quan estiguin ben daurades, salpebreu-les, retireu-les del cassó i reserveu-les. A la mateixa cassola, poseu-hi les verdures tallades i estofeu-les durant 30 minuts. A continuació, afegiu-hi les galtes, el vi negre i l'aigua, tapeu-ho i deixeu-ho coure durant 3 o 4 hores depenent de la mida de les galtes. Tot seguit, coleu la salsa amb un colador xinès, poseu-la en una cassola juntament amb les galtes i deixeu-ho al foc perquè la salsa es redueixi una mica. Per fer el puré de patata, emboliqueu la patata amb paper de plata i deixeu-la coure al forn a 180 graus uns 30 minuts. Després, peleu-la, poseu-la en un bol, afegiu-hi la sal i un bon raig d'oli i tritureu-la amb una forquilla. I ja per acabar, emplateu el puré de patata, poseu-hi a sobre la galta de vedella i tireu-hi una mica de salsa per sobre.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Bookmark and Share

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails