COMPOTA DE CEBES





ingredients:- 600 gr. de cebes vermelles- 4 càpsules de cardamom verd- 300 gr. de sucre de canya- 10 cl. de vi blanc sec- 10 cl. de vinagre de mel- Sal i pebrePelar les cebes i tallar-les finalment en juliana.Obrir les càpsules de cardamom i extreure’n els grans.Dins una cassola d’esmalt o una antiadherent, posar al foc la ceba i el sucre a foc lent primer, quan les cebes comencin a fondre apujar el foc.Afegir el vi blanc, els grans de cardamom i el vinagre. Fer coure a foc moderat durant uns 20 minuts.Corregir de sal i pebre i aturar la cocció quan ja no quedi suc dins la cassola.Servir a temperatura ambient, i si es vol es pot triturar. Per acompanyar terrines, patés i la xarcuteria

1 comentario:

  1. Hola Lourdes, me encanta esta receta, aunque tenia problemas de leerlo. .Pero me voy a esforzar, para poder leerlo.
    Un beso

    ResponderEliminar

Bookmark and Share

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails